Zapomeňte na vaření v promrzlé kuchyni. S Chytrou pěnou ušetříte a zvýšíte komfort
Kuchyně je místo, kde je vyšší koncentrace vodních par a tím i vyšší riziko jejich kondenzace a následného skapávání. Do těchto míst se hodí tvrdá pěna EKO H 200, která je odolná proti vlhkosti, slouží jako parozábrana a pomáhá přecházet vlhkosti stěn a vytváření plísní.
Tento typ pěny má uzavřenou buněčnou strukturu a hodí se pro izolaci stropů, stěn i podlah. Snadno se nanáší i do hůře přístupných míst, vytváří souvislou vrstvu bez spár a spojů. Naši aplikátoři pěnu nanesou rychle a precizně, bez používání lepidel či mechanických upevňovačů vzduchu.
Jak dlouho naše izolace vydrží? Přes 30 let s přehledem
Polyuretanová pěna je oblíbená pro svou extrémně dlouhou životnost. Jelikož v průběhu let neztrácí své skvělé vlastnosti, neubývá ani nemizí, s nadsázkou se jí říká doživotní izolace. Náklady, které do zateplení investujete, se vám do 3-5 let vrátí a pak už jen šetříte na energetických únicích. Na tepelnou izolaci polyuretanovou pěnou poskytujeme 30 let záruku.
Pěna splňuje všechny hygienické standardy a vytvoří bezprašné prostředí, které svědčí i alergikům.
Zaujala Vás tato nabídka?
Chci spočítat cenuNechejte si spočítat cenu vaší izolace
Přidat poznámku
Ušetříte až 70% nákladů
na vytápění
Nástřikem Chytré pěny® vytvoříme rovnoměrnou vrstvu bez spár a tepelných mostů. Teplo tak nemá kudy unikat a vám se citelně sníží náklady za energie.
Návratnost investice
do 5 - 8 let
Investice do zateplení Chytrou pěnou se vám vrátí do několika málo let na úsporách. A to se vyplatí!
Rodinný dům do 200 m2
zateplíme už za 1 den
Víme, že čas jsou peníze a není radno jím zbytečně plýtvat. Narozdíl od jiných izolací, jejichž aplikace by trvala i několik týdnů, jsme schopni zateplit domy během jediného dne.
Efektivně utěsní všechny škvíry a spáry
Bez ohledu na tvar, velikost nebo složitost prostoru dokáže stříkaná izolace proniknout do všech štěrbin, trhlin a dutin. Díky tomu máte jistotu kompletní tepelné ochrany bez nežádoucí propustnosti vzduchu a tvorby rosného bodu.